Prezentare
   Tarife
   Galerie foto
   Contact
   Conditii Speciale
Prezentare

CAZARE LA MUNTE | CAZARE VALEA PRAHOVEI | CAZARE AZUGA | CAZARE BUSTENI | CAZARE PREDEAL


Localizare:  Vila Trifoiul este situata la 1150m altitudine si ofera cazare in Valea Prahovei, statiunea Azuga, la 11km de partia Sorica, pe drumul forestier numit Valea Azugii.


Azuga – este un loc pitoresc, declarat oras in anul 1948. Statiunea se afla in Muntii Bucegi, la 900m altitudine; la60km distanta de Ploiesti,130km de Bucuresti si 30km de Brasov.

Temperatura medie anuala este de 7-10 grade Celsius.

Acces:

Rutier: Bucuresti- Ploiesti –Brasov (DN1/E60)

Feroviar: Gara Azuga (unde opreste si Sageata Albastra)

Vila Trifoiul a fost renovata in anul 2005 si 2012. Ca elemente decorative s-au folosit materiale naturale: podelele au fost realizate din lemn de stejar, mobila, de asemenea, din lemn de stejar, usile camerelor din lemn de frasin. Baile si bucataria au un design modern.

Vila dispune de sistem de incalzire propriu (caldura si apa calda).

Structura:

    7 camere duble cu baie proprie
    2 camere duble cu baie comuna, situate intr-un separeu, potrivit pentru familiile cu copii
    sala de mese (capacitate 24 de locuri); meniu traditional servit a'la carte
    garderoba pentru echipamentul de schi

Facilitati: parcare, terasa amenajata, internet wireless gratuit

Sport si agrement:

    inchiriere biciclete tip mountain bike
    foc de tabara, protapuri
    pescuit
    plimbari cu ATV-ul
    team-building
    petreceri private

Atractii:

Partia Sorica:

    Lungime 2100m
    Latime 50m
    Altitudine 1539m
    Inclinatie 29% (dificultate medie)
    Instalatie pentru iluminare nocturna
    Tunuri pentru zapada artificiala

Drumetii si trasee montane:

Azuga (4 ore), Cabana Susai (2 ore), Predeal (3 ore), Cabana Garbova (3 ore), Creasta Muntii Baiului.Prezentare detaliată:

Vila Trifoiul este aşezată ȋntr-o zonă unică, la 11 km de pârtia Sorica, pe drumul forestier numit Valea Azugii, la poalele munților Bucegi, fiind ȋnconjurată de păduri de conifere. Prin fața vilei trece râul Azuga unde poate fi admirată agilitatea păstrăvilor ȋn sălbăticie.
Rar pot fi găsite aşa oaze de linişte, asemenea frumuseți naturale fiind din ce ȋn ce mai greu de reperat ȋn lumea ȋn continuă expansiune ȋn care trăim.

Potențialul zonei a fost intuit şi de foştii conducători ai Romaniei (Gheorghiu Dej şi Nicolae Ceauşescu) aceştia construind, respectiv modernizând ȋn acest loc, un complex cu circuit ȋnchis, pentru uz personal. Vila Trifoiul a fost parte a acestui complex şi ȋn prezent este unica cu circuit deschis. Avantajele sunt determinate de existența unor facilități de ultimă oră (televiziune HD, internet wi-fi, semnal GSM) ȋn mijlocul unei zone de un pitoresc aparte. Un plus este dat şi de existența helioportului (facilitate unică ce poate asigura transportul rapid din tumultul marilor oraşe ȋn mijlocul naturii!).

In acelaşi timp, locația este ideală pentru practicarea pescuitului sportiv sau al vânătorii. Pentru iubitorii de drumeții montane, ȋn imediata apropiere este o potecă ce traversează versantul estic al vârfului Cocoşului şi care a fost construită pentru uzul personal şi exclusiv al familiei Ceauşescu. Din punctul cel mai ȋnalt pot fi admirate crestele munților din apropiere. Acesta este numai un exemplu din traseele posibile.

Pentru iubitorii sporturilor cu motor, pe drumul forestier care duce ȋn stațiunea Azuga se pot practica plimbări cu ATV-ul precum şi cu maşini de tip off-road. Pe aici se organizează şi etapa din Campionatul de Raliuri al României – Raliul Tara Bârsei.

Pentru practicanții de mountain bike (sport aflat ȋntr-o ascensiue continuă) potențialul zonal este certificat şi de organizarea anuală a concursului Surmont MTB Challenge. Biciclete (MTB Felt) pot fi ȋnchiriate şi de la vilă.

In Azuga se află prima pârtie de ski din România omologată de F.I.S. (Federația Internațională de Ski). In prezent stațiunea beneficiază de mai multe pârtii de ski: 1) Sorica-dificultate medie; 2) Cazacu-dificultate medie; 3) Cazacu variantă-dificultate medie; 4) Cazacu bretea 5) Sorica Sud-uşoară; 6) La Stana-uşoară 7) Alte pârtii de schi fond precum şi un traseu de snowboard, situate ȋn vecinatatea pârtiei Cazacu, ȋnsumează 10 km.
Azuga dispune de o telegondolă inaugurată la sfârşitul anului 2007 care oferă acces de la punctul superior către toate pârtiile din stațiune.

Zona montană Azuga – Buşteni aflată la o altitudine de 1150m, este recomandată pentru tratament al anemiei şi asteniei nervoase, surmenajului, afecțiunilor respiratorii cronice, bolilor circulatorii periferice, bolilor endocrino-metabolice. Complexul de factori climaterici (presiune atmosferică relativ joasă, puritatea aerului, temperatură, lumină, radiațiile ultraviolete bogate) determină modificări fiziologice traduse prin: stare de euforie, respirație uşurată, creşterea rezistenței la temperaturi mai reduse, somn liniştit, moral ridicat.

Fiind ferit de poluarea cu surse de lumină artificială, cerul oferă condiții excelente pentru iubitorii de astronomie.


CAZARE LA MUNTE | CAZARE VALEA PRAHOVEI | CAZARE AZUGA | CAZARE BUSTENI | CAZARE SINAIA | CAZARE PREDEAL

©2024 Vila Trifoiul Azuga. Toate drepturile rezervate.
Web design: Dezibel Media | Web hosting: Web Hotel